Diverse

Samsung intră în universul accesoriilor de gaming pentru telefoanele Android. Cel mai nou gadget al companiei sud-coreene se numește Samsung GamePad. Este compatibil cu toate telefoanele Android ce îndeplinesc minim două condiții: bluetooth 3.0 și Android 4.1 Jelly Bean.

Rezultă că Samsung GamePad funcționează și cu alte telefoane decât cele Samsung, dar există un grad de compatibilitate mai mare cu Samsung GALAXY Note 3, GALAXY S4, Samsung GALAXY Note II și Samsung GALAXY S III. Sunt o sumă de butoane fizice dispuse pe controler: D-Pad, 2 x joystick-uri, 4 butoane pentru alte funcții, 2 x triggere, buton de start, buton de selectare.

Pentru Samsung GamePad aveți nevoie de aplicația Mobile Console ce afișează jocurile compatibile: Asphalt 8: Airborne, Need for Speed Most Wanted, Virtua Tennis Challenge, Price of Persia: The Shadow an the Flame. Sunt în jur de 35 de jocuri compatibile și presupun că de anul viitor și lista se va actualiza cu mai multe titluri.

Preț pentru Samsung GamePad – 75 euro. Cântărește 195 gr., grosime de 31.80 mm.

Câteva fotografii:

Sursa: SamsungMobilePress.com

Categorii: periferice

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.