Apple

Deşi nu au trecut decât câteva zile de când Noul iPad a ajuns în mainile utilizatorilor, baieţii din domeniu au trecut deja la jailbreak.

Jailbreak-ul este deja o tradiţie pentru dispozitivele cu iOS, dar de data aceasta lucrurile s-au desfăşurat cu o viteză uluitoare. De obicei, procedura de jailbreak (ce permite utilizatorilor accesul la aplicaţii nesemnate de căter Apple), durează câteva săptămâni/luni până când ajunge la o versiune fiabilă şi stabilă. Totuşi, pentru Noul iPad nu a fost nevoie decât de o singură noapte. Performanţa a fost reuşită de către un hacker cunoscut în mediul online sub numele de i0n1c, pe numele său adevărat Stefan Esser.

Momentan acest jailbreak nu a fost lansat către public şi se pare că va mai dura ceva timp până vom avea Cydia pe Noul iPad.

Sursa: engadget.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.