Software

În ultima perioadă am tot scris despre foodpanda și v-am oferit zeci de tichete valorice + alte premii, mai ales pe pagina noastră de Facebook.

Mai toate telefoanele sosesc cu aplicații destinate prognozei meteo, ori aplicația Știri și Meteo de la Google sau producătorul telefonului se aventurează în a livra o aplicație dedicată. Mereu când merg pe la părinții mei mă întreabă cum va fi vremea în orele următoare și tata se uită încât la graficele termic din zona sa.

salata-Foodpanda

În ultima vreme au fost mai multe zile cu temperaturi ridicate și cred că mai toată lumea și-a dorit o mâncare răcoroasă, saladele sunt primele ce mi-au venit în minte.

Aveți un astfel de comportament sau comandați orice fel de mâncare fără a nu conta vremea / mediul ambiental?

Răspunsurile voastre intră într-un concurs în care oferim 3 vouchere  în valoare de 30 lei, de folosit în aplicația foodpanda.

Perioada de desfășurare – 17 – 24 iunie.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.