Hardware

Chiar dacă Samsung nu trece prin cea mai fericită etapă a dezvoltării sale, echipele de ingineri îşi fac în continuare treaba, iar procesorul Exynos 8895 pare a fi aproape gata. Conform informaţiilor neoficiale acesta va fi utilizat pe viitorul flagship Samsung Galaxy S8.

Exynos 8895 va dispune de un procesor de imagine mult îmbunătăţit, cu până la 80% rezultate mai bune în procesarea de fotografii, va oferi suport pentru filmare 4K cu 30 fps, va avea un consum de energie mai mic decât generaţia anterioară şi va fi realizat pe noul proces de fabricaţie de 10 nm.

Chipset-ul Exynos va avea un consum redus de doar 5W, va ajunge la o frecvenţă de până la 3.0 GHz şi va fi un adversar redutabil pentru Qualcomm Snapdragn 830 realizat tot pe un proces de fabricaţie de 10 nm.

exynos-8895

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.