Diverse

F64 Studio este primul magazin din România specializat pe produse foto-video care va integra platforma Coinzone. Aceasta va permite plata produselor achiziţionate de pe site-ul F64.ro cu moneda virtuală bitcoin.

“Prin implementarea metodei de plată cu Bitcoin, F64 își întărește poziția fruntașă prin atragerea de noi clienți și oferirea unui confort suplimentar pentru achizițiile online. Unele dintre cele mai mari companii din lume au adoptat deja plata cu Bitcoin, iar în România, F64 Studio este un promotor al acestui curent. Ne așteptăm ca în viitorul apropiat tot mai mulți comercianți să implementeze Coinzone, o platformă modernă și ușor de utilizat.” a afirmat Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Conform Wikipedia.org moneda bitcoin mai este şi denumită moneda digitală. Aceasta este un sistem de plată electronica descentralizat care se bazează pe criptografie şi algoritmi matematici care nu permit falsificarea sumelor utilizate. Această monedă virtuală a fost creată de către japonezul Satoshi Nakamoto în anul 2009.

Pentru cei interesaţi de aceasţă monedă, găsiţi mai multe informaţii pe bitcoinromania.ro.

Sursa: hotnews.ro

Categorii: diverseretail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.