Foto si Video

Singura condiție de participare ar fi să faceți achiziții de pe F64.ro în valoare de minim 200 de lei și vei intra automat în tragerile la sorți ce au loc săptămânal și pentru marele premiu de 5000 de euro ce va fi oferit pe 29 iulie.

Toate detaliile în comunicatul de presă:

La F64 Studio: Bani gheata pentru vise trasnite

Tombola de 5000 de euro pentru pasionatii de echipamente foto-video

Astazi se da startul inscrierii in tombola verii: „Bani gheata pentru vise trasnite”, organizata de F64 Studio, in parteneriat cu brandurile Canon, Nikon, si Sony. Campania promotionala se desfasoara in perioada 1 – 28 iulie 2013 si ofera la capatul aventurii 5000 de euro pentru pasionatii de cumparaturi de echipamente foto-video.

„Este o premiera pentru industria fotografica din Romania premiul tombolei din acest an. In editia anterioara, din 2012, marele premiu a constat intr-o masina la cheie pentru clientii nostri. Ne-am gandit ca anul acesta un premiu in bani gheata este mult mai potrivit cu contextul economic actual”, spune Simona Sambotin, specialist Marketing F64 Studio.

Parcursul traseului de 28 de zile pentru extragerea marelui castigator, da posibilitatea tuturor celor inscrisi in competitie sa obtina si premii zilnice si saptamanale, oferite de organizator si parteneri, dupa cum urmeaza: 5 corturi de plaja oferite zilnic de F64 Studio, 4 tablete iPad mini oferite saptamanal de Canon, 4 tablete Toshiba AT100-100 de la Nikon si 4 tablete Xperia Z de la Sony ce pot fi, de asemenea castigate saptamanal.

“Tombola Bani gheata pentru vise trasnite a atras atentia in mai putin de o zi de la anuntul oficial al acesteia, a peste 1000 de persoane, care apreciaza initiativa si mai mult de 500 de comentarii ale celor care spera sa castige. S-a creat o adevarata efervescenta on-line in jurul acestei tombole, in care fiecare aspirant al marelui premiu vorbeste deschis depre ce ar face imediat cu suma castigata. Desigur, fiindca vorbim despre iubitori ai fotografiei, cei mai multi dintre ei spun ca si-ar achizitiona unul dintre aparatele foto mult visate sau ar calatori spre destinatii care merita fotografiate”mai spune Simona Sambotin, specialist Marketing F64 Studio.

Tombola este adresata atat cumparatorilor din magazinul F64 Studio (Bd Unirii nr.45Luni – Vineri: 9-22, Sambata: 10-20) cat si celor de pe platforma on-line www.f64.ro. Toti cei care achizitioneaza in aceasta perioada produse de minimum 200 de RON sunt inscrisi automat in tombola de la finalul lunii dar si pentru extragerile zilnice si saptamanale.

In cazul in care o comanda este plasata in magazinul F64 si participantul nu are cont in magazinul on-line, consultantii F64 ii vor crea unul, iar ID-ul de comanda va fi inscris automat in tombola de pe 28 iulie, dar si in extragerile zilnice si saptamanale.  Pentru premiile saptamanale oferite de partenerii nostri, intra in competitie doar ID-urile de comanda prin care au fost achizitionate produse Canon, Nikon sau Sony”, incheie Simona Sambotin, specialist Marketing F64 Studio.

Marele Premiu de 5000 de Euro isi va afla castigatorul in data de 29 iulie 2013, data la care este prevazuta extragerea oficiala. Tragerea la sorti se va efectua prin intermediul site-ului www.random.org. si va include toate ID-urile aferente comenzilor plasate in perioada campaniei, de minimum 200 RON, indiferent de produsele cumparate.

INFORMATII UTILE

Programarea extragerilor zilnice si saptamanale

Tragerea la sorti pentru castigatorii premiilor zilnice si saptamanale sunt programate in prima zi din saptamana urmatoare de campanie. Astfel:

–         Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor F64 si ale partenerilor Canon, Nikon si Sony, aferente saptamanii de campanie 1-7 iulie va avea loc in data de 8 iulie.

–         Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor F64 si ale partenerilor Canon, Nikon si Sony aferente saptamanii de campanie 8-14 iulie va avea loc in data de 15 iulie.

–         Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor zilnice si saptamanale din perioada 15-21 iulie va avea loc in data de 22 iulie.

–         Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor zilnice si saptamanale din perioada 22 – 28 iulie va avea loc in data de 29 iulie.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.