Foto si Video

F64 Studio, cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est specializat în echipamente foto-video, le-a pregătit o surpriză foarte plăcută tuturor copiilor. Astfel că, de Ziua Internaţională a Copilului (1 iunie), toţi copiii sunt invitaţi la şedinţe foto profesioniste gratuite.

Şedinţele foto vor avea loc sâmbătă în intervalul orar 10:00 – 18:00 în studioul foto din incinta magazinului F64 Studio. Fotografiile pot fi făcute alături de cei dragi. În plus, copiii vor fi aşteptaţi şi cu alte suprize, precum: face painting, baloane, dulciuri etc.

Alina Marin, organizator al acestui eveniment, a declarat “Ii aşteptăm pe copii şi pe familiile lor la şedinţe foto distractive, în studiouri autentice, decorate cu lumini, umbrele, balone şi personaje de poveste. Micuţii vor primi pe loc o fotografie printată, restul ilustraţiilor putând fi descărcate ulterior de pe pagina de facebook a companiei”

Pentru a putea participa la şedinţele foto, este nevoie ca în prealabil să se facă programare telefonică. Pentru mai multe detalii intraţi pe f64.ro/blog.

invit-665x812