Software

Iniţial am zis că nu are rost să scriu un astfel de articol, mai ales că mare parte dintre utilizatori au simţit în ultimele ore aceste probleme tehnice, însă se pare că acestea sunt mai grave decât ne-am aştepta, altfel nu îmi pot explica de ce durează atât remedierea lor.

De câteva ore bune reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Whatsapp au probleme de funcţionare, iar situaţia este similară peste tot in lume. Pe Facebook unii utilizatori nu pot încărca poze, alţii nu primesc mesaje în Messenger, iar o mică parte are chiar probleme de autentificare în cont.

Pe Instagram există probleme legate de vizibilitatea în News Feed, cât şi în transferul imaginilor, în timp ce pe Whatsapp mulţi utilizatori nu primesc mesaje sau nu se pot conecta pe conturi.

Nouă momentan nu ni se încarcă pozele articolelor pe Facebook.

Problemele tehnice persistă de mai bine de 12 ore în anumite zone, iar momentan nu avem un răspuns oficial din partea Facebook. Sperăm că nu vom fi nevoiţi să ne schimbăm parolele pentru siguranţă.

Categorii: facebook

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.