Apple

Facebook este una din cele mai mari retele de socializare din lume insa toti stim cat de proasta este aplicatia lor pentru iOS. Aceasta se crash-uieste foarte des, se blocheaza si nu incarca continutul corect.

Developerii Facebook au incercat sa repare aceste probleme insa de 4 versiuni incoace nu au reusit. Acum se pregatesc sa o refaca de la zero pentru a rezolva toate problemele pe care utilizatorii le-au intalnit.

Cei de la New York Times au discutat cu 2 dintre developerii aplicatiei Facebook pentru iOS iar acestia au spus ca se lucreaza la o noua aplicatie Facebook pentru iOS scrisa in Obiective-C fata de cea actuala scrisa in HTML 5. Acest aspect ne va scapa de toate problemele din aplicatia actuala.

According to two Facebook engineers who asked not be named because they are not authorized to speak about unreleased products, Facebook has completely rebuilt its iOS application to optimize for one thing: speed… Many of the components of the current version of the Facebook app are built using HTML5, a Web-based programming language… The current version of the app is essentially an Objective-C shell with a Web browser inside. When it comes to speed, this is like putting the engine of a Smart Car in the body of a Ferrari…. Objective-C takes the opposite approach, taking full advantage of the hardware in the iPhone and then building most of the functionality directly into the application so it has to collect less information from the Web.

Noua versiune a Facebook pentru iOS ar trebui sa fie disponibila in cursul lunii viitoare in App Store.

Categorii: apple
Tag-uri: facebook-999
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.