Software

Facebook Messenger este una dintre cele mai utilizate aplicații din App Store și Google Play. Cu ajutorul său nu mai pierzi niciun mesaj de pe cea mai utilizată rețea socială și comunici prin mesaje în timp real.

Microsoft a anunțat că după MWC 2014 ar fi o chestiune de doar câteva săptămâni până Facebook Messenger urmează a fi disponibil și pe telefoanele ce rulează Windows Phone. Au trecut doar câteva zile și Messenger-ul poate fi instalat din magazinul de aplicații powered by Microsoft.

Am înțeles că nu ar fi integrate și opțiunile de mesaje vocale. Recunosc că este un feature de care nici nu știam până acum. Găsiți aplicația Facebook Messenger în Windows Phone Store.

Sursa: Engadget.com

Categorii: windows-phone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.