Waze adauga vocea lui T-Pain pentru ghidare vocala Software

Waze este o aplicație de care probabil ai auzit deja, însă dacă acest nume nu îți sună cunoscut tot ce trebuie să știi este că Waze este o aplicație de navigație socială prin care utilizatorii pot interacționa între ei, pot actualiza infomațiile legate de trafic (ambuteiaje, drumuri în lucru etc.) și pot adăuga locațiile radarelor fixe și mobile.

Echipa din spatele Waze adoptă o strategie de marketing diferită de cea a celorlalte aplicații de navigare. Când ceilalți se concentrează pe actualizările aduse hărților pentru a atrage utilizatori noi, Waze pune accentul pe plăcerea de a utiliza aplicația.

Astfel, Waze îți oferă acum posibilitatea de a te ghida vocal prin trafic folosind vocea lui T-Pain. Vocea acestuia are un caracter amuzant, aceasta fiind prelucrată cu aplicația de procesare audio Auto-Tune. Acest tip de opțiune nu este una nouă, în aceeași aplicație regăsind și vocea lui Shaquille O’Neal adăugată cu ocazia primului meci NBA 2016.

Dacă vrei să ieși din tipare atunci când vine vorba de navigarea auto tot ce trebuie să faci este să accesezi meniul de setări Waze, subcategoria Sunet. Aici, sub Îndrumare navigație vei putea selecta vocea lui T-Pain, a lui Shaquille O’Neal sau chiar cea a colonelului Sanders, fondatorul lanțului de restaurante KFC.

Waze adauga vocea lui T-Pain pentru ghidare vocala

Aplicația Waze este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Phone făcând click pe numele platformei folosite. Menționez că aceste voci sunt disponibile doar în limba engleză, însă nu cred că acest lucru reprezintă o piedică pentru majoritatea utilizatorilor.

Sursă: blog.waze.com