Facebook

Facebook a lansat un ghid de utilizare a interfeţei Timeline cu care încearcă să îşi ajute utilizatorii să treacă mai uşor la noua interfaţă. Până acum Timeline-ul a fost opţional, dar până la sfârşitul lunii februarie acesta va deveni obligatoriu pentru toţi utilizatorii Facebook.

“Anul trecut am introdus Timeline, un nou tip de profil care te lasă să selectezi acele fotografii, postări şi evenimente din viaţa ta care te ajută să-ţi spui povestea. În următoarele săptămâni, toată lumea va avea ‘timeline’. Când activezi ‘timeline’, vei avea la dispoziţie şapte zile pentru  a selecta informaţiile pe care le vrei afişate. Asta le dă ocazia utilizatorilor să scoată în faţă sau să ascundă anumite informaţii, înainte ca toată lumea să le poată vedea”, se arată într-un comunicat postat pe blog-ul oficial al Facebook.

Mai jos aveţi două clipuri, primul dintre ele prezintă modul de utilizare a interfeţei Timeline, iar cel de al doilea prezintă diferite moduri de a face modificări în cadrul Timeline.

Sursa: theofficialfacebook.com

Categorii: facebook

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.