Diverse

Până acum pe Facebook ne-am bucurat de clipuri video şi de live streaming fără dureri de cap create de reclamele stresante existente pe alte platforme. Din păcate acest lucru se va schimba foarte curând, deoarece compania va demara luna viitoare primele teste în anumite ţări privind reclamele în interiorul clipurilor video şi a transmisiunilor live

Reclamele vor dura până la 20 de secunde şi vor apărea doar în interiorul clipurilor, însă nu mai devreme de secunda 20 a fiecărei filmări în parte. Distanţa dintre reclame va fi de minim 2 minute, astfel că multe clipuri de 3 – 4 minute vor avea parte de un singur material publicitar.

Pentru transmisiunile live reclamele vor apărea doar dacă există peste 300 spectatori simultan, însă nu mai devreme de minutul 4 al transmisiunii. Important de menţionat este că reclamele vor apărea doar în materialele video publicate de pagini cu minim 2000 de aprecieri, cele publicate de utilizatori nu vor avea pentru moment reclame.

Spre deosebire de alte platforme unde există posibilitatea ca după un anumit număr de secunde să închizi reclama, cele apărute pe Facebook nu vor avea această facilitate, utilizatorii fiind nevoiţi să privească întregul material publicitar pentru a continua vizionarea clipului.

Sursa: businessinsider.com

Categorii: facebook

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.