Diverse

Ştiu că majoritatea cititorilor noştri sunt bărbaţi, însă poate unii dintre ei sunt foarte buni bucătari, iar alţii şi-ar dori să facă un cadou diferit doamnelor din viaţa lor. De aceea m-am gândit că un articol dedicat gadget-urilor utile în bucătărie ar fi pe placul tuturor, chiar dacă unii nu prea frecventează această cameră din casă / apartament.

Retailerul gearbest.com are o zonă dedicată acestor device-uri. Aceasta se numeşte “kitchen appliances” şi conţine peste 40 de diferite gadget-uri cu o utilitate mai mică sau mai mare în bucătărie. Am selectat pentru voi şase astfel de produse, însă întreaga ofertă o puteţi găsi accesând acest link.

Aparat de făcut îngheţată din fructe – 39.99 dolari (link de achiziţie);

Ştim cu toţi că îngheţata din comerţ este plină de aditivi, coloranţi şi multe alte substanţe dăunătoare nouă, dar mai ales copiilor. Acest aparat vă permite să faceţi cea mai naturală îngheţată folosind cele mai proaspete fructe de sezon, fără a adăuga zahăr. Sună destul de sănătos.

Aparat de gătit orez Xiaomi Rice Cooker – 129.99 dolari (link de achiziţie);

Xiaomi Rice Cooker ştie să gătească orezul în peste 3000 de feluri, iar întreg procesul de gătire poate fi controlat prin intermediul aplicaţiei de mobil compatibilă cu Android şi iOS.

Aparat de ambalare în vid – 42.99 dolari (link de achiziţie);

Ambalarea în vid reprezintă o tehnologie modernă de împachetare şi păstrare a produselor alimentare. Prin scoaterea oxigenului din interiorul ambalajului se evită înmulţirea microorganismelor şi se măreşte astfel perioada în care alimentele pot fi stocate de până la 3 – 4 ori.

Aparat de făcut iaurt – 19.89 dolari (link de achiziţie);

Un astfel de gadget se află pe lista mea scurtă de cumpărături până la vară. Băiatul meu are 4 luni şi în foarte scurt timp vom trece la diversificare şi mi-aş dori pe cât posibil să îi dau alimente cât mai naturale şi mai sănătoase, iar un iaurt făcut de casă nu se compară cu unul din comerţ.

Aparat de fiert ouă – 12.99 dolari (link de achiziţie);

Acest tip de device este util atunci când vrei să fierbi o cantitate mai mare de ouă (până la 14 ouă) cu un rezultat unitar (toate ouălele să fie la fel de bine făcute). Aparatul poate fierbe şi alte produse precum lapte sau orez.

Aparat de făcut floricele / popcorn – 32.49 dolari (link de achiziţie).

Ultimul device prezentat este faimosul aparat de făcut floricele. Acesta este ideal atunci când vrei să vezi un film sau ai musafiri. Pui porumbul în aparat şi în doar câteva minute te poţi bucura de cel mai proaspăt popcorn.