Software

Astăzi, compania Facebook a trimis invitaţii către reporteri cu privire la un eveniment ce va avea loc pe 7 martie în care se va prezenta un design nou al paginii “Noutăţi“.

Conform declaraţiei lui Mark Zuckerberg de la ultimul eveniment al companiei, News Feed-ul reprezintă unul dintre cei trei piloni ai site-ului de socializare. Ceilalţi doi piloni sunt reprezentaţi de noul “google killer” – Graph Search şi de Timeline – profilul personal.

Pagina de Noutăţi nu a mai fost schimbată de foarte mult timp, sincer să fiu, nici nu ştiu dacă s-a schimbat vreodată. Modificările de care ştiu eu, sunt relativ minore. Designul profilului personal a fost schimbat anul trecut şi a avut parte de o mulţime de păreri negative. Eu unul, mă “îndrăgostisem” de Timeline încă de la început.

Acum câteva luni, compania a prezentat Graph Search-ul – motorul de căutare revoluţionar pe care din păcate, eu nu am avut încă ocazia să-l folosesc. A fost lansat oficial, însă ajunge mai greu pe la noi. Ca şi la Timeline, acest motor de căutare mi se pare foarte interesant şi de-abia aştept să-l încerc. Acum se pregătesc să ne dezvăluie noul design al paginii principale.

Dacă ne uităm Timeline şi la Graph Search, putem să bănuim că şi News Feed-ul va avea parte de o schimbare radicală. Sincer să spun, nu ştiu cum ar putea să schimbe această pagină. Nu ştiu dacă pot s-o îmbunătăţească. Mi se pare ok aşa. Nu cred că-i lipseşte ceva şi nu cred că ar fi nevoie de o schimbare. Însă, rămâne de văzut ce ne vor prezenta în data de 7 martie.

Ce părere aveţi despre această schimbare? Credeţi că pot schimba ceva la News Feed?

Sursa: BI