Software

Nu cred că există cineva care nu a jucat niciodată Tetris, unul dintre cele mai cunoscute jocuri create vreodată. Jocul sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de la apariţie, iar pentru a sărbători acest eveniment, The Tetris Company a bătut palma cu Threshold Entertainment pentru realizarea unui lungmetraj SF care să aibă la bază jocul Tetris.

“Abia aşteptăm să demarăm colaborarea cu Threshold Entertainment pentru a aduce pe marele ecran un nou univers Tetris spectaculos şi mult mai complex decât simplele forme geometrice mişcătoare”, a declarat Henk Rogers, CEO-ul The Tetris Company.

Sunt foarte curios cum vor ecraniza acest joc, deoarece simplitatea lui nu oferă o paletă foarte largă din care producătorii pot alege viitoarele personaje. Nu cred că o sa fie un mare succes, însă aştept să văd cum vor prinde viaţă diferitele forme geometrice şi care va fi povestea din spatele filmului.

tetris

Sursa: Mediafax.ro

Categorii: software
Tag-uri: filmjocTetris

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.