Software

Un cititor din Germania a instalat Android 8.0 Oreo pe Samsung GALAXY S8-ul său și a revenit cu feedback. Pont: Nu este ceea ce se aștepta și telefonul funcționează diferit. 

Update-ul are 1378 MB. L-a găsit prin căutare manuală pe terminal, nu a apărut notificare OTA.

La capitolul noutăți: icoanele aplicațiilor sunt puțin rotunjite, inițial la viteză prin meniu nu a simțit nicio schimbare. A apărut un fel de force touch spre a previzualiza mesajul, hărțile funcționează defectuos (uneori ești scos din aplicație sau nu se mai găsește traseul).

După 24 de ore a revenit cu detalii noi:

  • baterie mai slabă;
  • telefon îngreunat (se mișcă mai greu);
  • aplicațiile au nevoie de fracțiuni de secundă spre a porni;
  • chiar și deblocarea ecranului se face mai greu ca înainte;

Mi-a dat chiar și un scurt clip:

Nu am testat 8.0 Oreo pe GALAXY S8 Plus-ul meu și nici nu o să mă grăbesc să-l instalez până când Samsung nu preia feedback din piață și nu scrie firmware-ul așa cum trebuie. Cred că o instalare cu resetare la datele din fabrică s-ar putea să nu aducă o parte din disfuncționalitățile de mai sus.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.