Smartphone

Deplasarea la MWC 2018 a fost organizată pe ultima sută de metri și când am întrebat Samsung România dacă mai au un loc liber în cadru evenimentului Unpacked de la Barcelona au spus că este prea târziu. 

Nu este o problemă majoră, îl voi vedea pe mâine dis-de-dimineață în cadrului show-ului ce se deschide în capitala Cataloniei. Aș putea să merg la fața locului și să mă înregistrez, există și o astfel de opțiune (știu din edițiile anterioare). Cel mai probabil, nu o să fac asta.

Vă puteți înregistra aici. Mă aștept ca live-ul să fie disponibil world wide fără vreo pre-înregistrare (este o modalitate a Samsung spre a-și crește baza de mailuri pentru oferte promoționale). O să revin cu link spre materialul video ca atare, să avem ce urmări și comenta. Începe la 19.00, ora României.

LIVE VIDEO;

Evenimentul de diseară doar aduce confirmări pentru specificațiile ajunse pe web, pentru prețurile afișate și debutul la precomandă și în stocurile magazinelor. Principalul element pe care compania sud-coreeană îl va folosi în campaniile sale de marketing: capacitățile camerei foto și video. Mă aștept să văd un test DxOMark cu valoare de peste 100 puncte. :)

Știu că voi sunteți cei ce aduceți plusvaloare site-ului nostru și vă invit să comentăm pe marginea acestui subiect, să extindem discuția în rubrica de comentarii. Mă gândesc că Samsung are mai multe noutăți pentru S9 / S9 Plus, că nu toate informațiile sunt deja cunoscute, că mai au câteva tips & tricks prin care să ne facă să plătim peste 800 de euro pe noile modele. Nu?

Update: Un prim clip oficial, ajuns pe YouTube.