Diverse

Începând cu 1 august și până la sfârșitul acestui an, mai exact până pe 31 decembrie 2015, ASUS îți garantează fiabilitatea laptopurilor și a tabletelor sale într-un mod interesant. Nu numai că produsul va fi reparat, dar vei primi și toți banii înapoi.

Prin programul de extra-garanție oferit în mod gratuit până la sfârșitul anului, ASUS ne asigură de Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi. Orice laptop sau tabletă nou cumpărate, trebuie înregistrate aici în termen de 15 zile de la data achiziționării alături de o copie de pe factură. Apoi, dacă în primele 12 luni de folosire aceste produse dezvoltă orice fel de defect hardware, compania ASUS va asigura reparația gratuită și în același timp va returna contravaloarea produsului în cauză.

Această extra-garanție este oferită gratuit de ASUS până la 31 decembrie 2015 și se referă la toată gama de laptopuri și tablete din portofoliul companiei. Toate detaliile campaniei Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi și produsele eligibile pot fi consultate aici.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.