Summer Well 2015 Diverse

Festivalul Summer Well prezentat de Orange a ajuns deja la a cincea ediție. Din 8 august începând cu ora 15:00 și până pe 9 august 2015 sunteți așteptați la Domeniul Știrbey din Buftea pentru a petrece alături de Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn.

În plus, la Summer Well 2015 participanții vor avea parte de concursuri precum “I’m with the BAND” (câștigătorii au şansa de a fi mai aproape de artiștii Summer Well), își pot face fotografii alături de un photo wall și găsesc un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well și se pot bucura apoi de înregistrarea hitului interpretat.

Bilete pentru Summer Well 2015 pot fi cumpărate din Orange Shop, din aplicația Summer Well disponibilă în Google Play și App Store sau de pe easytickets.ro. Prețul unui bilet este de 239 de lei + taxe.

Toate detaliile despre Summer Well 2015 pot fi găsite pe pagina dedicată acestui festival sau pe facebook.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.