Software

Chiar dacă nu am timp prea mult pentru jocuri, momentul meu cu mine sau momentul meu cu prietenii apropiaţi este acela al unui meci de FIFA pe Xbox, iar pe vremurile acestea călduroase mai adaug şi o bere rece.

EA Sports a anunţat primele informaţii despre FIFA 20, inclusiv data de lansare. Cel mai nou joc din seria FIFA va fi disponibil oficial pe 20 septembrie, însă cei care au EA Access îl vor putea juca cu o săptămână mai devreme, adică din 13 septembrie.

Printre noutăţile aduse motorului de joc regăsim:

  • îmbunătăţiri la AI-ul sistemului de apărare;
  • un sistem mai realist de a centra şi de a trage la poartă;
  • un nou mod de a bate lovituri libere şi penalty-uri;
  • control manual îmbunătăţit pentru portar;
  • un nou sistem denumit dribbling strafe;
  • intrări prin alunecare mai realiste.

FIFA 20 vine şi cu o caracteristică în premieră şi anume VOLTA Football. Vorbim de un sistem de fotbal stradal, unul ce se va putea juca 3 la 3 sau 5 la 5, cu jucători de ambele sexe în diverse medii (pe stradă, pe clădiri, în sală etc).

Cel mai nou joc FIFA se anunţă interesant, chiar dacă noutăţile de la o versiune la alta nu mai sunt atât de surprinzătoare precum erau în urmă cu ceva ani.

Sursa: firstplay.ro

Categorii: jocuri-aplicatii
Tag-uri: fifaFIFA 20

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.