Jocuri si Aplicatii

Vorbim de unul dintre cele mai cunoscute jocuri de fotbal pentru calculator. Versiunea FIFA13 va ajunge în Europa din 28 septembrie 2012. Va aduce și o ediție numită Ultimate Edition care va fi disponibil doar în ziua în care jocul va fi lansat pe piață – 28 septembrie. Aceste pachete speciale conțin 24 de Ultimate Team gold packs care îți permit să-ți faci o echipă mai puternică. 

Nu detaliez FIFA13 Ultimate Edition pentru că nu va sosi în România.

FIFA13 va sosi și pe consola PlayStation Vita. Să vedem dacă acest titlu din seria FIFA a EA Sports se va ridica la nivelul PES al Konami.

Sursa: Go4games.ro

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.