Smartphone

Actuala tehnologie de încărcare wireless a bateriei nu mi se pare deloc utilă în condiţiile în care tot trebuie să pui device-ul pe un suport. Personal o încărcare wireless serioasă mi se pare aceea care îţi permite încărcarea la distanţă de sursă.

Pentru smartphone-uri se lucrează deja la această tehnologie şi cel mai probabil aceasta va fi “the next big thing” din domeniu. O companie de telecomunicaţii din Statele Unite ale Americii se pregăteşte să lanseze telefonul Figgers F3, unul ce va putea fi încărcat fără fir atât timp cât se va afla într-o rază de maxim 5 metri în jurul încărcătorului Figgers Super Base.

Acelaşi Figgers F3 va fi compatibil cu tehnologia 5G, va fi rezistent la apă, va dispune de un display cu rezoluţie 4K, va avea un spaţiu de stocare de 1 TB şi va integra o cameră foto cu doi senzori a câte 18 Megapixeli fiecare. Ţinând cont de toate caracteristicile de top menţionate anterior, Figgers a decis să implementeze un cititor de amprentă clasic în dauna unuia integrat în ecran.

Figgers F3 va fi anunţat oficial zilele acestea ca fiind primul smartphone 5G produs exclusiv într-o fabrică din Statele Unite ale Americii.

Sursa: gizguide.com