Diverse

În acest moment există atât de multe alternative de livrare a produselor încât plata TVA şi a taxelor vamale a devenit o problemă secundară pentru comenzile realizate pe gearbest.com. Dacă aţi prins un preţ bun la articolele existente în depozitele din China sau Hong Kong, alegeţi opţiunea Priority Line (Eu Express) despre care am scris într-un articol separat.

Pentru depozitele din Europa aveţi mai multe variante, însă reprezentaţii retailerului chinez au decis să le denumească într-un fel destul de ciudat, astfel că nu prea ştim din ce ţară vin produsele. Iată care sunt acestea:

  • Fast-27 – livrare din Marea Britanie;
  • Fast-08 şi Fast-26 – livrare din Polonia;
  • Fast-23 – livrare din Cehia şi Germania;
  • Fast-30 şi Fast-28 – livrare din Franţa;
  • Fast-29 – livrare din Spania;
  • Fast-010 – livrare din Italia.

Avantajul livrărilor din aceste depozite este dat de timpul redus de aşteptare (variază între 3 şi 7 zile lucrătoare) şi lipsa oricărui risc de a plăti TVA sau taxe vamale. Pentru România cele mai mici costuri le au comenzile cu livrare din Fast-23 (Cehia şi Germania).

Există anumite promoţii unde preţurile din Europa sunt la fel de bune sau chiar mai bune ca cele standard. De exemplu aspiratorul inteligent ILIFE V5S Pro poate fi achiziţionat la un cost de 145.63 dolari (aproximativ 610 lei) după aplicarea codului GBDEALS48 cu livrare în 3-5 zile lucrătoare prin DHL din depozitul Fast-23 (dacă îl comanzi din China te costă 715 lei şi ajunge în 1-2 luni).

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.