Cei de la Microsoft vor să educe publicul român cu utilitatea instalării de Windows 7. Scot în evidenţă aspectele pozitive şi pe micro-site-ul fii-deştept.ro. Acolo veţi găsi şi o serie de wallpapere şi, bineînţeles, alte informaţii.
          Nu am testat Windows 7 dar am citit numai review-uri pline de apreciere. Rămâne de văzut cât succes vor avea pe piaţa românească (mă refer la vânzări). Dacă vei cumpăra un laptop şi ţi se oferă Windows 7 preinstalat (la anumite oferte gratis sau cu un “bonus”), cred că îşi vor îndeplini obiectivele. Depinde doar de preţul versiunilor de Windows 7 – nu aş cumpăra un laptop de 300 de euro şi să iau licenţă de 150 euro.
          Un post complet aici.

Categorii: arhiva-windows-7

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.