Filme

Nu ştiu cum să zic, dar Barbie este filmul cu cele mai mari încasări din 2023 la nivel global. Filmul cu foarte mult roz a obţinut venituri de peste 1.44 miliarde de dolari, cu aproape 80 de milioane de dolari mai mult decât filmul de animaţie The Super Mario Bros. Movie (acestea sunt şi singurele două ce au depăşit anul acesta bariera de 1 miliard de dolari).

Au trecut câteva luni de când Barbie a fost în cinematografe şi dacă nu aţi apucat să vedeţi această minunăţie de film, aflaţi că începând cu 15 decembrie va fi disponibil pe platforma de streaming video HBO Max.

Cu actorii Margot Robbie și Ryan Goslin în rolul lui Barbie şi Ken, filmul urmăreşte povestea celor două „păpuşi” în lumea reală. Scenariul a fost scris de către Greta Gerwig (“Fiicele doctorului March”, “Lady Bird”), iar alături de cei doi protagonişti mai joacă nume cunoscute precum America Ferrera (“Ultima razie”, seria “Cum să îți dresezi dragonul”), Kate McKinnon (“Bombshell: Scandalul”, “Yesterday”), Issa Rae (“Fotografia”, “Nu-i totul alb sau negru”), Rhea Perlman (“Te voi revedea în vis”, “Matilda”) și Will Ferrell (seria “Un știrist legendar”, “Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby”).

Personal nu am văzut filmul, aşa că nu pot să îmi exprim punctul de vedere despre el.