Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG pe care le consider de interes, pentru cine are și buget pe măsură. Și-a făcut loc și un espressor automat Miele cu control pe Wi-Fi.

1. ASUS VivoBook S14 OLED 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai performante ultraportabile ASUS din 2023

A fost testat ASUS VivoBook S13, iar recenzia completă făcută de către Darius o descoperiți aici.

Să nu uitați a folosi codul emag22ani pentru o reducere de 15%. Sunt câteva sute de lei bune. Aș spune că sunt multe puncte PRO la configurația de mai sus. M-aș referi la display-ul OLED de 14.5 inci cu rezoluție 2880 x 1800 pixeli, rată de refresh la 120Hz și luminozitate de 600 nits. Aș nota și procesorul Intel Core i9-13900H cu 14 nuclee ce urcă la 5.4 GHz. Configurația de mai sus se bazează pe 16 GB memorie RAM DDR5 și SSD de 1 TB. Cântărește 1.5 kg și are 17.9 mm în talie, iar bateria de 75Wh se încarcă la 90W cu adaptorul din pachet.

2. Espressor Miele cu Wi-Fi și reducere de 20% 👈🖱️

🔺Espressor automat de la un producător cu reputație

De fapt, cu reducerea de 20% se întoarce la prețul său cumva normal. Asta nu-l face să nu fie recomandat. Este un espressor automat cu destulă tehnologie încorporată. Are Wi-Fi Connect și poți să-l înrolezi într-o aplicație de pe smartphone.

Prepară o sumedenie de băuturi: espressor, espresso macchiato, latte macchiato, caffe latte, ristretto, cappucino dublu, macchiato dublu etc.

3. Set de 2 proiectoare pentru exterior 👈🖱️

🔺Soluție interesantă fix pentru această perioadă a anului, dar nu numai

Poți controla cele două proiectoare prin aplicația Tuya. Interesant este că pot fi sincronizate cu muzică, au certificare IP66 (după cum mi se pare normal pentru că vor fi folosite la exterior). Permit și control vocal prin Alexa și Google.

4. Cel mai tehnologizat side-by-side de la Samsung 👈🖱️

🔺Pentru cei ce doresc să aibă cel mai fancy side-by-side al momentului

Cred că doar Samsung se putea gândi să aducă un fel de tabletă pe un frigider side-by-side. La anul sau în 2025 când revin la casă, iar prețul său o să fie un pic mai jos față de acum, modelul de mai sus va fi pe listă de achiziții.

Și acum cu reducerea de 15% am impresia că ajunge la cel mai bun preț din istoricul său.

5. Televizor TCL Mini LED de 214 cm cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺La preț mai bun și față de Black Friday

Este unul dintre cele mai performante televizoare din oferta TCL, dar și unul dintre cele mai performante smart TV-uri din zona sa de preț (țineți cont și de diagonală). Nu m-aș supăra să am un astfel de televizor în viitorul living, iar tehnologia ar trebui să devină și mai accesibilă peste 1 – 1.5 ani.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.