Filme

La începutul acestei luni Nintendo (în parteneriat cu Illumination Entertainment) a lansat în cinematrografele din întreaga lume filmul de animaţie The Super Mario Bros. Movie.

Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul a depăşit absolut orice aşteptări. Filmul a fost, este şi va mai fi pe primul loc în Box Office-ul din multe ţări, iar la nivel de încasări are toate şansele să depăşească 1 miliard de dolari la nivel mondial (la zi are deja încasări de 895 milioane de dolari, însă va mai rula câteva săptămâni în cinematrografe).

Animaţia urmăreşte povestea fraţilor Mario şi Luigi, doi instalatori din Brooklyn. Încercând să repare o inundaţie în cartier, cei doi ajung în sistemul de canalizare, iar de acolo începe aventura. Cei doi ajung într-o lume fantastatică, acolo unde Luigi este capturat de Bowser. Mario împreună cu Prinţesa Peach şi Împăratul Ciupercilor pleacă în căutarea fratelui său.

Adevărul este că acest film trezeşte atât nostalgie în rândul celor care s-au jucat ani de zile jocul, cât şi entuziasm în rândul copiilor, find o animaţie la care nu ai cum să te plictiseşti. Filmul place tuturor, de aici şi succesul în Box Office.

Aţi fost la acest film de animaţie ?