Filme

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One este un film care merită atenţia noastră, am scris despre el într-un articol din categoria “am văzut”.

În cursul zilei de astăzi am primit o informare oficială din partea celor de la SkyShowtime care ne spune că începând cu data de 9 februarie Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe această platformă de streaming video.

Pentru cei care vor un scurt rezumat, în Mission: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

În cea mai nouă producție din serie joacă Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes și Rob Delaney.