Am tras cu ochiul pe Analytics la statisticile privind browserele folosite de vizitatorii blogului meu. Interesant este că aceleaşi procente se regăsesc, aproape, şi la nivel internaţional. Chrome are o cotă micuţă şi Google trebuie să găsească o soluţie pentru a îl aduce în faţă. Câţiva bloggeri de top spun că au trecut pe Chrome pentru viteza sa şi consumul redus de resurse. Adevărul este că versiunea 3.0 arată bine şi se “mişcă” la fel.
        Internet Explorer pierde teren în faţa Mozilla. Firefox pare a fi victima propriului succes. Consumul de resurse al acestui browser se datorează numeroaselor extensii. Poate pe viitor vor umbla la asta.
        Opera are, pe aici, o cotă mai ridicată. Personal, Opera este default-ul meu la browsere şi am numai cuvinte de laudă.

ClicK pe imagine pentru a o mări.
     

Categorii: browsere
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.