Jocuri si Aplicatii

Dacă ești dezvoltator de aplicații web și dorești să cunoști unul dintre sistemele de operare ce vor fi lansate în 2013 trebuie să ajungi la acest eveniment de la sfârșit de săptămână, trebuie doar să te înscrii prin intermediul http://firefoxosappdaybucharest.eventbrite.com/.

Evenimentul se numește Firefox OS App Day și are loc în București. Detalii despre întrunirea ce are loc la nivel global găsiți aici.

Firefox OS este un sistem de operare mobil de tip open source, gândit de Mozilla. Se adresează tuturor developerilor de aplicații ce au cunoștințe de HTML5, JavaScript și CCS. Primești ajutor în ce privește API-urile web mobile și modul în care funcționează Firefox OS în cadrul browserului.

Ne vedem pe 26 ianuarie? :)

Firefox OS va avea de înfruntat o concurență extrem de puternică, dar beneficiază de suport din partea unor producători hardware de top cât și din partea unor operatori de telefonie. Auspiciile sunt pozitive, abia aștept să văd cum arată acest sistem de operare în acest moment și ce-l diferențiază de concurență, dacă sunt puncte cu care iese în față și plusează pozitiv.

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.