Accesorii inteligente

La sfârşitul lunii noiembrie Banca Transilvania anunţa o premieră pentru piaţa din România: opţiunea de plată contactless prin smartwatch oferită împreună cu cei de la Garmin. La aproximativ o lună distanţă, aceeaşi bancă aduce o altă noutate clienţilor săi: Fitbit Pay.

Toţi utilizatorii de Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic şi Fitbit Versa ce deţin un card Visa la Banca Transilvania pot realiza plăţi direct cu accesoriul ce îl poartă zi de zi la mână. Tot ce trebuie să faceţi este să parcurgeţi câţiva paşi simpli în aplicaţia de mobil Fitbit şi să adăugaţi cardul în secţiunea Fitbit Wallet.

Pentru a realiza o plată contactless trebuie să ţineţi apăsat butonul din partea stângă a device-ului Fitbit până când funcţionalitatea se activează, iar apoi apropiaţi accesoriul de POS preţ de câteva secunde până când plata este acceptată.

Toate tranzacţiile realizate prin această opţiune de plată sunt securizate, informaţiile cardului nefiind trimise comercianţilor sau celor de la Fitibt.