Accesorii inteligente

Flanco și Kaufland au deschis primul magazin de tip shop-in-shop. Mai pe înțeles, mergi la Kaufland și acolo găsești un spațiu dedicat Flanco de unde poți cumpăra electronicele ce te interesează.

Primul shop-in-shop al Flanco a fost deschis în Târgu Jiu (are o suprafață de 350mp, iar întreg Kaufland-ul respectiv dispune de 6350 mp).

Ce produse au fost aduse în acest shop al Flanco?

  • electrocasnice mici (pentru bucătărie, îngrijire personală și tehnologie);
  • electrocasnice mari (aparate frigorifice, echipamente încorporabile, aragazuri și mașini de spălat).

În funcție de modul în care evoluează acest parteneriat s-ar putea să vedem o mutare similară și în alte magazine Kaufland.

Declarații oficiale:

Vedem acum cum se concretizează un proiect la care am lucrat foarte mult, din dorința de a le oferi clienților noștri cât mai multe variante în ceea ce privește achiziționarea unui produs electrocasnic. Încă de la început, unul dintre obiectivele principale ale Flanco a fost să aducă clienților servicii și produse din cele mai diverse, și, cel mai important, să se adapteze cu soluții noi la orice nouă situație. Noul Flanco Shop in Shop din cadrul Kaufland Tg. Jiu este exact genul acesta de soluție, potrivită vremurilor în schimbare”,  a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

,,Continuăm să inovăm în retail și să lansăm concepte noi, mizând foarte mult pe adaptabilitate și formate noi. După primul magazin Kaufland deschis într-un mall, magazine pop-up amenajate în cort în stațiuni turistice, serviciul național de livrări la domiciliu, iată că extindem lista parteneriatelor, cu scopul de a fi mai aproape de clienți, și lansăm în premieră pentru Kaufland România primul shop-in-shop, cu acces direct din suprafața de vânzare. Vom extinde acest concept și în alte spații Kaufland, urmărindu-ne misiunea de a oferi clienților totul la un loc, pentru un parcurs de cumpărături simplu, rapid și ușor”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România

Sincer, nu sunt neapărat client al Kaufland pentru că nu am unul în proximitate. Din câte știu, Carrefour și Auchan au spații dedicate pentru produse it&c. Kaufland nu-mi amintesc să aibă astfel de insule. Mi se pare o mutare bună, în sensul în care ei închiriază spațiul pentru Flanco, iar Flanco câștigă un vad comercial.

Adresa primului shop-in-shop al Flanco este Kaufland Târgu Jiu – Luncilor, strada Termocentralei, nr. 2A.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.