Diverse

Flanco a anunţat implementarea unei noi facilităţi pentru clienţii săi şi anume returul gratuit pentru 45 de zile.

Practic orice achiziţie făcută pe flanco.ro sau în cele 158 de magazine fizice din toată ţara beneficiază de această perioadă de retur mărită. Retailerul se laudă că este primul din piaţa electro-IT cu o astfel de politică şi trebuie să recunosc că în acest moment nu cunosc un alt comerciant care să facă acelaşi lucru (ştiu că la eMAG ai retur gratuit 60 de zile, însă doar pentru clienţii Genius).

“De fiecare dată când concepem un serviciu nou, pornim de la nevoile pe care le identificăm la clienții noștri. Știm că 9 din 10 clienți consultă condițiile de retur înainte de a face o achiziție. Totodată, își doresc să poată face returul cât mai ușor, spre exemplu, cu ridicarea produsului de acasă. Clientul își dorește să aibă opțiuni, iar din acest punct de vedere, perioada în care se poate răzgândi este unul dintre cele mai importante beneficii pe care le urmărește, alături de simplitatea pașilor pe care îi are de urmat în întregul proces de achiziție, indiferent că vorbim despre online sau magazine fizice.” a declarat Ovidiu Nicuşan, director marketing Flanco Retail.

Produsele achiziţionate pot fi returnate în orice magazin Flanco, cât şi prin intermediul unui curier. Rambursările sunt şi ele diverse, acestea putând fi făcute atât în numerar în magazine, cât şi prin transfer bancar sau rambursare în contul de card. Există şi posibilitatea înlocuirii produsului cu un altul, diferenţa de bani urmând a fi suportată de client sau rambursată clientului, în funcţie de caz.

Acum trecând peste această facilitate nouă şi interesantă, personal Flanco mi se pare unul dintre cei mai scumpi retaileri electro-IT. Nu ştiu dacă am cumpărat mai mult de 2-3 produse de la ei, de cele mai multe ori preţurile lor fiind cu cel puţin 10 – 15% mai mari decât la ceilalţi comercianţi.

Voi ce experienţe aveţi cu Flanco ?