Software

Situaţia foodpanda şi Glovo era destul de ciudată, asta pentru că Delivery Hero (compania mamă a foodpanda) a devenit acţionar majoritar al Glovo la începutul acestui an, însă în acelaşi timp anul trecut Delivery Hero a vândut către Glovo operaţiunile foodpanda din România şi Bulgaria.

Un lucru părea totuşi clar şi anume că foodpanda şi Glovo nu puteau concura pe aceeaşi piaţă. În urmă cu doar câteva ore am primit în inbox următorul mesaj: “foodpanda se mută pe Glovo”. În corpul aceluiaşi mesaj mai găsim şi informaţia “Aplicaţia foodpanda se va închide în curând”.

Am aflat astfel şi ce s-a decis pentru România. Tranzacţia de anul trecut a rămas în picioare, astfel că în ţara noastră şi Bulgaria dispare foodpanda şi rămâne doar Glovo.

Că e bine, că e rău, vom vedea. Eu personal folosesc în prezent doar foodpanda şi Tazz, restul aplicaţiilor nu mi se par prea prietenoase.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.