Android

Iniţial am vrut să scriu pentru telefoanele cu Android 2.2, 2.3 şi 3.0, dar era fals deoarece 3.0 HoneyComb este conceput pentru tablete. La noi în ţară sunt o suită întreagă de telefoane Android cu 2.2, cu 2.3 sunt posesori de Nexus S şi 3.0 – Galaxy Tab 10.1 se pare că va fi lansată în aprilie şi în ţara noastră lângă Galaxy S II şi alte bunătăţi de la Samsung.

Am citit tot felul de opinii pozitive cu referire la Flash 10.2 cum că ar îmbunătăţi şi consumul bateriei, aplicaţiile instalate vor rula mai fin şi browsingul va deveni mai sprinten.

Din păcate nu oferă suport pentru clipurile HD din YouTube şi în loc de 720p trebuie să vă mulţumiţi cu 480p. 

Puteţi instala urmând linkul din Android Market.

Tag-uri: flash 10.2
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.