Xiaomi organizează o promoție de tip flash sale pentru mid-range-urile sale – Redmi Note 9 și Redmi Note 9 Pro.

Xiaomi Redmi Note 9 – perioada în care se oferă ca bonus un Mi Smart Band 4 este 27 mai – 2 iunie (899* lei în configurația cu 3 GB RAM și 64 GB stocare);

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – perioada în care se oferă ca bonus un Mi Smart Band 4 este 3 iunie – 9 iunie (1399* lei în configurația cu 6 GB RAM și 128 GB stocare).

Prețurile sunt valide în oferta PC Garage. 

Care sunt costurile recomandate de către Xiaomi în România pentru Redmi Note 9 și Redmi Note 9 Pro?

Sunt trei variante de culoare (Redmi Note 9 – Midnight Grey, Forest Green și Polar White, iar la Redmi Note 9 Pro sunt opțiunile Interstellar Grey, Tropical Green și Glacier White).

Redmi Note 9 cu 3 GB RAM și 64 GB stocare – 899 lei;

Redmi Note 9 cu 4 GB RAM și 128 GB stocare – 999 lei;

Redmi Note 9 Pro cu 6 GB RAM și 64 GB stocare – 1299 lei;

Redmi Note 9 Pro cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1399 lei.

În comunicat nu s-au sfiit să facă o comparație între Redmi Note 9 și Samsung GALAXY A51. 

Pe Redmi Note 9 Pro l-au pus în competiție cu Samsung GALAXY A71;

Concluzia: Adversarul direct pentru Redmi Note 9 & 9 Pro este văzut de către Xiaomi în seria A de la Samsung. Avantajul sud-coreenilor este că sunt cunoscuți de mai mult timp pe plan local, smartphone-urile din seria A ajung în oferta operatorilor de telefonie mobilă. Momentan, observați că Xiaomi își împinge linia Redmi Note 9 la liber (în oferta magazinelor online).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.