Telefoane Mobile

Samsung a lansat o nouă soluție de securitate pentru dispozitivele mobile. Soluția este formată dintr-un cip de securitate (S3FV9RR SE, SE provine de la Secure Element) și un software de securitate îmbunătățit.

Ce ajunge a intrat sub incidența soluției de securitate actualizate?

  • bootare;
  • stocarea izolată;
  • plata mobilă;
  • alte aplicații.

Au primit certificarea Common Criteria Evaluation Assurance (CC EAL) 6+, înțeleg că ar fi cel mai înalt nivel atins de o componentă mobilă.

Capacitatea de stocare securizată ar fi fost dublată. RoT = root of trust este o rădăcină de încredere bazată pe componenta hardware. Este important de precizat că funcționează independent de partea de securitate integrată în procesorul principal. Observați în galeria de imagini și ce dimensiuni are această componentă hardware ce promite un plus de securitate pentru dispozitivele mobile.

Declarație oficială:

În această eră a vitezei și a interacțiunilor fără contact fizic direct, ne așteptăm ca dispozitivele noastre conectate, precum smartphone-urile sau tabletele, să fie extrem de sigure, astfel încât să protejeze datele cu caracter personal și să permită activități fintech, precum operațiuni bancare mobile, tranzacționare de acțiuni și tranzacții de criptocurrency. Cu noua soluție autonomă Security Element (S3FV9RR), Samsung montează un lacăt extrem puternic pe dispozitivele inteligente pentru a proteja informațiile confidențiale”, a spus Dongho Shin, vicepreședinte senior al System LSI marketing a Samsung Electronics.

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: samsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.