Smartphone

Flip.ro este o companie susţinută de grupul eMAG, în luna mai aceasta primind o finanţare de 6.5 milioane de euro prin eMAG Ventures. În aceste condiţii o colaborare logistică care să implice easybox-urile era o simplă chestiune de timp.

Iată că opţiunea este de săptămâna aceasta disponibilă, astfel că toţi cei care comandă un telefon recondiţionat de pe flip.ro îl pot primi în 24 – 48 de ore gratuit în cel mai apropiat easybox.

Suntem încântați să anunțăm că telefoanele de pe Flip pot ajunge acum mai simplu și mai rapid la cei care susțin grija noastră față de mediu, prin reintroducerea pe piață a smartphone-urilor pe care le recondiționăm cu responsabilitate. Acest serviciu self-service gratuit răspunde la nevoia cumpărătorilor de a primi produsele comandate în cel mai scurt timp, simplu și fără contact”, a declarat Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

Așadar, prin livrarea gratuită a telefoanelor în lockerele easybox, Flip își propune să suplimenteze grija față de mediu. Această măsură vine în întâmpinarea ideii de reducere a emisiilor de carbon, rezultată în urma unui număr mai mic de drumuri parcurse de o mașină pentru a livra comenzile. În loc de 25 de drumuri necesare în cazul livrărilor „tradiționale”, va fi suficient unul singur, pentru a acoperi o arie generoasă de adrese la care urmează să ajungă telefoanele de pe Flip.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri bune.