Retelistica

Focus Sat este primul operator de televiziune prin satelit din România, acesta fiind lansat undeva prin 2004. În 2018 UPC a vândut operaţiunile Focus Sat din ţara noastră către M7 Grup, unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de servicii IPTV și satelit, cu o prezență în mai multe țări sub diferite brand-uri.

Operatorul a trimis recent notificări către clienţi prin intermediul cărora îi informează pe aceştia că începând din 1 aprilie pachetele Acces, Acces Plus, Acces Max şi Acces Panonia se vor scumpi cu 2 lei fiecare, TVA inclus.

Iată cum arată mesajul transmis către clienţi:

„Stimate client,

Te informăm că începând cu 1 aprilie preţul cartelelor şi voucherele de reîncarcare TV Satelit va creşte cu 2 lei TVA inclus pentru fiecare dintre următoarele pachete: Acces TV, Acces TV Plus, Acces Max TV, Acces Panonia. Mărirea de preţ survine ca urmare a creşterii costurilor privind furnizarea serviciilor TV în contextul unei rate ridicate a inflaţiei. Iţi mulţumim pentru înţelegere !

Echipa Focus Sat.”

Începând cu 1 aprilie preţurile pachetelor vor fi următoarele:

  • Acces – 43 lei / lună;
  • Acces Plus – 55 lei / lună;
  • Acces Max – 76 lei / lună;
  • Acces Panonia – 45 lei / lună.

Personal nu cunosc pe nimeni să fie abonat la Focus Sat, iar rapoarte recente despre numărul de clienţi nu am găsit. Cel mai „actualizat” este unul din 2018, an în care Focus Sat avea 356.000 de clienţi.

Sursa: media-max.ro