Cred că este o seară bună. Majoritatea răsuflăm ușurați că nu a fost spart contul de Facebook, Instagram etc (o altă dovadă a cât de bine merg serviciile lui Zuckerberg…,). O altă veste a venit din tenis, dar să revenim la mingile…, pardon, gadgeturile noastre de zi cu zi.

1. Aspirator vertical Electrolux Seria 800 👈🖱️

🔺Conceput pentru a aspira și lichide de orice fel

Prin codul electronics se activează o reducere de 15% față de prețul afișat. Nu a strâns prea mult feedback până acum, este și un produs ce a debutat pe sfârșit de 2023.

Este un aspirator conceput să aspire și lichide, iar autonomia durează până la 35 de minute. Puterea de aspirație este reglată automat prin tehnologia infraroșu. O altă funcție utilă este cea de spălare. Poți face cele două operațiuni de aspirare a prafului și spălare mai facil.

2. ASUS ROG G14 cu NVIDIA GeForce RTX 4090 👈🖱️

🔺Configurație de top ce începe a avea un preț din ce în ce mai bun

Este un notebook de gaming cu display de 14 inci, 1.72 kg și grosime între 19.5 – 20.5 mm ce adăpostește un procesor AMD Ryzen 9 7940HS cu 8 nuclee ce urcă la 5.2 GHz și a fost dezvoltat pe 4nm, iar elementul central ajunge a fi reprezentat de placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 cu 16 GB GDDR6.

Are difuzoare cu certificare Dolby Atmos, conectivitate cu 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.1, 1 x USB 3.2 Type-C Gen2, 2 x USB 3.2 Type-A Gen2, slot pentru microSD etc.

Nu aș vrea să fac o comparație deplasată, dar mi se pare a fi un fel de rival cu Windows pentru MacBook Pro de 14 inci cu Apple M3 / M3 Pro.

3. Boxă Audioengine A5+ 👈🖱️

🔺Brand cu feedback excelent din partea clienților

Electronics activează reducerea de 10%. Sunt trei variante de culoare: negru, alb și bambus. Cel mai mult îmi place cele pe roșu. Glumesc. Anumite modele de Audioengine au și roșu ca opțiune și mi se pare reușit.

Sunt boxe wireless cu amplificatoare integrate, bluetooth, iar puterea RMS totală se oprește la 100W (mai mult decât suficient pentru ce sunt destinate).

4. Espressor automat Saeco Xelsis Suprema 👈🖱️

🔺Arată într-un mare fel și prepară o sumedenie de specialități

Sunt 22 de specialități pe care le prepară, iar lista este formată printre altele din cafea, espresso, espresso lung, espresso macchiato, cappucino, latte macchiato, ristretto, flat white, kleiner brauner, galao, caffe cortado, americano, melange etc. Pot fi salvate până la 8 profile de utilizator și îmi place și ecranul mare ce ajunge într-o operare cât mai facilă.

Codul electronics reduce prețul afișat cu 15% și astfel îl puteți achiziționa la cel mai bun preț de până acum (cel puțin conform istoricului de produs),

5. Televizor QLED Samsung cu diagonala de 189 cm și reducere de 10% 👈🖱️

🔺Televizor cu panel QLED pe diagonală mare și preț de până în 5000 lei

Sunt o sumedenie de diagonale disponibile: 108 cm, 125 cm, 138 cm, 163 cm, 189 cm și 214 cm. Face parte din generația 2023 și a obținut nota 4.53 din 239 de review-uri. Aș spune că avem una dintre cele mai bune alegeri în bugetul respectit, pentru cei ce nu dorec să facă pasul spre un MiniLED de la TCL, spre exemplu.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.