Știu că nu este neapărat în topicul site-ului, dar cred că mare parte dintre cei ce locuiesc la casă sau de ce nu, au un aparat mai mare, folosesc și o ladă frigorifică. Întradevăr, se pretează ca scenariu de utilizare pe o locuință situată în mediul rural și nu numai, până la urmă. 

De ce spun că lada frigorifică este folosită mai mult la casă? 

Pentru că acolo ajungi a avea de multe ori mai multă carne și mai multe produse pe care ești cumva nevoit să le stochezi într-un dispozitiv frigorific de genul. 

Când locuiam la casă am folosit o ladă frigorifică. Una din categoria entry spre mid și aici mă refer la dimensiunile sale. Era destul de mare, dar am văzut că o parte din spațiul său era ocupat destul de adânc de către pereții săi. Nu mai știu dacă am citit corect, dar menține produsele în temperatură ok și la 20 – 30 ore după ce alimentarea cu energie era stopată complet. Sper să-mi amintesc corect, chiar cred că era un număr de ore mai mare. 

Nu prea am mai folosit casa la un moment dat, dar lada a rămas în priză și de una singură înainte de creșterea prețurilor la energie electrica consuma în jur de 70 – 80 – 90 lei pe lună. 

Cred că o ladă frigorifică de generație mai nouă stă ceva mai bine pe partea de eficiență energetică, deși cred că în 2 – 3 – 4 ani nu s-a făcut un progres așa mare. Probabil, dacă mă raportez la ce era în urmă cu mai mulți ani de zile. 

Ai mei au și 2 lăzi frigorifice, dar așa se întâmplă când fratele meu și soția lui lucrează la…, Arctic. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.