Am făcut o listă de 5 produse din oferta eMAG, iar pe acolo veți descoperi un OLED LG ceva mai diferit ca design față de ce ne-au obișnuit până acum, mai ales în segmentul entry.

La 15.00 se deschid precomenzile pentru iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max 🔗.

Am făcut un chestionar pe pagina noastră de Facebook, iar favoritul este iPhone 15 Pro Max. Mă rog, puteți trece peste cei ce au bifat opțiunea Nu vreau iPhone (am introdus-o ca să reduc din comentariile, nu cumpăr așa ceva etc).

Acum să deschid lista propriu-zisă:

1. LG OLED cu design distinct 👈🖱️

🔺LG începe să vină cu modele OLED din ce în ce mai interesante

Sosește în 3 variante pe partea de diagonală: 105 cm, 121 cm și 139 cm. Este și o reducere de 15% pe care o puteți salva sub formă de cod promo în cont.

Sunt TV-uri OLED cu rezoluție 4K, Dolby Vision pe partea de imagine și Dolby Atmos în ce privește sunetul, certificare NVIDIA G-Sync + tehnologiile VRR, ALLM, HGiG și FreeSync Premium. Rata de refresh este de 100Hz, iar puterea difuzorelor este de 40W RMS.

2. Mac Mini cu Apple M2 👈🖱️

🔺 Cea mai bună soluție entry pentru editare foto și video

Cochetez cu ideea unui Mac Mini sau a unui MacBook Air în versiunea cea mai ieftină. Probabil, voi alege MacBook-ul pentru că aduce un plus de versatilitate. Dacă aș fi student și aș avea nevoie de o unitate compactă pe care să o conectez la monitor, Mac Mini ar fi pe lista scurtă (nu pentru gaming, pentru editare foto și video, browsing, multimedia etc).

La puțin peste 3000 lei mai că nu este nimic care să depășească beneficiile aduse de un produs pe acest format.

3. Memorie Corsair Vengeance de 64 GB DDR5 👈🖱️

🔺 Memorie DDR5 de capacitate suficient de mare pentru aproape orice aplicație / joc etc

Am văzut că sunt o multitudine de memorii Corsair listate pe eMAG. Am selectat modelul de mai sus ce sosește în formatul 2 x 32 GB, memorie RAM de tip DDR5 ce urcă la 6000MHz și cu CL40. Heatspreader-ul este din alumiu solid, punctează și la capitolul luminițe / RGB, nu doar pe partea de performanțe.

4. Reducere de 25% la soluțiile de iluminat UltraBright 👈🖱️

🔺Sunt o multitudine de soluții, de la lustre LED, panouri până la modele dedicate iluminatului stradal

Unele produse au recenzii bune, altele nu stau chiar așa bine ca și feedback primit din partea utilizatorilor. Le puteți cumpăra cu reducere de 25% dacă folosiți abonamentul Genius de la eMAG.

5. Oglindă retrovizoare DVR Xiaomi 70Mai 👈🖱️

🔺 Una dintre cele mai bune soluții de gen, din ce găsiți acum în piață

Trebuie să recunosc că nu sunt neapărat fan al unei soluții de genul pentru camera DVR, dar am remarcat o sumedenie de produse pe acest format instalate în automobilele din România. Întradevăr, parcă nu atrage așa atenția precum o cameră DVR lăsată în mașină, deși unele sunt cât se poate de compacte.

Display-ul este imens – 9.35 inci, filmează în 1080p, are funcție de night vision pentru marșarier, slot pentru card și baterie de 470 mAh.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.