Software

Foodpanda este un serviciu disponibil pe web, dar și în versiunea de mobil și îți permite să comanzi diferite varietăți culinare de la restaurantele aflate în imediata apropiere. Foodpanda a reușit în România să adune 350 de restaurante partenere și comenzile pot fi preluate în 9 orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Ploiești, Oradea, Brașov și Arad.

Am testat aplicația în București și aici sunt 143 de restaurante, cea mai mare varietate, asta și pentru că este cel mai mare oraș din țara noastră și interesul față de un astfel de serviciu se situează la cote mai înalte.

Cum spuneam, Foodpanda sosește în varianta web pentru desktop PC, dar și în varianta mobile pentru telefoanele și tabletele cu iOS, Android și Windows Phone. Din start pot spune că abordează toate platformele importante, poți comanda de acasă când ești în fața PC-ului sau la drum, de pe smartphone sau tabletă. Ești acoperit din toate punctele de vedere și în toate situațiie de utilizare.

Am instalat Foodpanda pe LG Nexus 5, iar fotografiile făcute la meniul comandat sunt făcute cu iPhone 6. Are sub 5 MB și necesită, printre altele, acces la locație, fotografii, informații privind conexiunea Wi-Fi. Are nevoie de acces la locație spre a furniza date cu privire la restaurantele aflate în imediata apropiere. Apreciez viteza cu care operează, simplitatea la nivel de interfață și faptul ca este user friendly de la bun început. În pagina principală sunt afișate restaurantele din apropiere, detalii legate de meniu, costurile în ce privește livrarea și de multe ori se oferă transport gratuit, dar există o limită minimă în ce privește comanda.

Meniul este organizat în Adresă, Restaurante, Promoții, Cont, Setări, Vouchere, Ajutor. Am setat adresa și am ales să fac un cont în Foodpanda. În dreapta sus dai de filtrele în funcție de care selectezi oferta mai bună pentru tine: Plata online disponibilă, Livrare gratuită, Bucătării cu submeniul: Bucătăriile lumii, Cofetărie, Fast Food, Mâncare Asiatică etc.

Am ales să fac o comandă la Pizzeria Fortuna:

Pizza Capriciosa de 30 cm – 22.99 lei;

Meniu 5 mititei cu muștar – 14.99 lei;

Meniu 4 pui Shanghai – 15.99 lei;

Salată de vară – 9.99 lei;

2 x mujdei de usturoi – 2 x 2 lei.

Am avut un voucher de 30 lei și totalul s-a ridicat la 38 lei (68 lei, comanda inițială). Transportul a fost gratuit. Livrarea s-a făcut în aproximativ 60 de minute de la preluarea comenzii din aplicația Foodpanda pentru Android.

Mai multe capturi de ecran din aplicația Foodpanda:

Concurs

Oferim 3 vouchere de 30 lei pentru cei interesati sa testeze aplicatia. Perioada de desfasurare este intre 28 noiembrie – 5 decembrie. Trebuie sa postati un comentariu la acest mesaj de pe Facebook cu raspunsul la intrebarea:

Ce ai vrea să îți comanzi prin FoodPanda?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.