gAuto

Nici bine nu s-a uscat vopseaua pe primele unităţi de Ford Puma livrate în România, că producătorul le recheamă în service. Ford a anunţat deja autorităţile că trebuie să recheme 326 de unităţi Ford Puma deoarece acestea au probleme la airbaguri.

Aceste modele prezintă riscul ca în cazul unui impact airbagurile să sară cu totul de la locul în care se află. Se pare că arcurile cu care sunt ancorate airbagurile frontale de pe volan sunt defecte şi nu reţin airbagurile în locaşul lor. Practic, la impact există riscul ca airbagurile să sară cu totul în habitaclu.

Proprietarii acestor maşini vor primi notificări în zilele următoare pentru a se prezenta cu acestea la cel mai apropiat service Ford. Mecanicii vor înlocui aceste arcuri de reţinere defecte într-un proces de reparaţie ce nu durează mai mult de 30 de minute.

După cum probabil ştiţi, acest mini SUV este fabricat doar în România la fabrica de la Craiova, iar la testele EuroNCAP a obţinut 5 stele.

Sursa: profit.ro

Categorii: gauto
Tag-uri: FordFord Puma
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.