gAuto

Cei care ne citesc ştiu deja că mai toată echipa gadget.ro este pasionată de Formula 1, iar vestea apărută în cursul zilei de azi este pe atât de neaşteptată, pe atât de bulversantă.

În ultimii ani Formula 1 a fost transmisă de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport, canale cu specific sportiv (lucru absolut normal de altfel). Dar iată că printr-o mişcare surprinzătoare, Intact Media Grup a şocat fanii Marelui Circ şi a anunţat că a cumpărat drepturile de televizare în ţara noastră pentru următoarele 3 sezoane (2024, 2025 şi 2026).

Reprezentanţii companiei de televiziune au declarat că cele 24 de curse din noul sezon vor fi transmise în exclusivitate la televizor pe Antena 1 sau Antena Stars, cât şi online pe platforma AntenaPLAY.

Dacă la Antena 1 pot să mai înţeleg, adică este un post generalist care din când în când mai cumpără câte un eveniment sportiv promiţător pentru rating, ce să caute dom’le Formula 1 pe Antena Stars ? Nu are nicio treabă, nicio legătură acest post. O să ajung să prind finalul la Mireasa sau la Acces Direct, pentru că după urmează Formula 1. Mda…😥.

Foarte probabil strategia Intact Media Grup este aceea de a spori atractivitatea platformei AntenaPLAY prin achiziţia unuia dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume.

Iar ca să încheiem articolul într-o manieră pozitivă, de azi găsiţi pe Netflix al 6-lea sezon al seriei Formula 1: Drive to Survive, serie care va detalia toate picanteriile din sezonul 2023.