gAuto

Serviciul UbserX Share este disponibil de săptămâna aceasta şi în Bucureşti, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure pe cei care folosesc des Uber.

UberX Share permite utilizatorilor să împartă o cursă, chiar dacă nu se cunosc. Pentru cei care nu au o problemă în a călători cu alte persoane, acest serviciu le oferă marele avantaj de a salva nişte bani, unii care în orele de vârf pot însemna destul de mult. Să nu uităm nici de socializare, altfel stai o oră în trafic singur doar cu şoferul şi altfel cu mai multe persoane.

În plus, teoria spune că acelaşi număr de călători vor folosi mai puţine maşini, adică mai puţină poluare şi un trafic mai lejer.

„În București sunt peste 1,5 milioane de mașini, mașini în care circulă de cele mai multe ori o singură persoană. În acest context, ne bucurăm să lansăm un produs la care ne gândim de mult timp. UberX Share este cel mai accesibil produs Uber, dar și singurul care permite ca mai mulți utilizatori să ajungă la destinație împărțind aceeași cursă”, a declarat Ana-Maria Borlovan, Head of Operations, Central & Eastern Europe.

Pentru a utiliza noul serviciu, utilizatorii trebuie să selecteze adresa destinaţiei şi să aleagă UberX Share. În funcţie de câţi pasageri sunt, preţul plătit de fiecare poate să fie cu până la 30% mai mic. Important de menţionat este că nu se acceptă grupuri, astfel UberX Share poate fi folosit doar atunci când cursa comandată este pentru un singur pasager.