Smartphone

Nokia Lumia 1020 uimește prin senzorul de 41 Megapixeli. Nokia 808 PureView a fost primul telefon cu un astfel de senzor, dar Symbian se află pe ultima sută de metri. De data asta au ales să-l implementeze pe o platformă modernă, Windows Phone 8. Nokia a gândit și o suită de aplicații care să pună mega-senzorul în valoare, mai multe detalii la momentul oportun.

Am făcut câteva fotografii și le găsiți la dimensiunea originală în galerie. Nu sunt editate. Ceva detalii legate de tehnologia implementată în Nokia Lumia 1020: 41 Megapixeli, lentile Zeiss, stabilizare optică de imagine, autofocus, Xenon și LED flash, zoom optic, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.2 Megapixeli ce filmează HD cu 30 fps. Câteva fotografii sunt făcute pe întuneric complet, xenon flash-ul este fenomenal.

Fotografii făcute cu Nokia Lumia 1020:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.