Smartphone

Iarna aduce câteva inconveniente în ce privește utilizarea unui smartphone. Prima și cea mai des întâlnită problemă este legată de autonomia, bateria ține mai puțin datorită frigului de afară. Și asta în contextul în care majoritatea smartphone-urilor nu impresionează la acest capitol. În discuția de la iLikeIT sau de la Adevărul_tech revine mereu dorința remanentă de a avea un telefon care să iasă în evidență prin autonomie, prin orele de lucru oferite.

1. Husă de protecție rezistentă la contactul cu apa, fulgi de zăpadă etc.

husa-protectie-GALAXY-S4-2

Poți folosi husa de protecție și în restul anotimpurilor, nu doar iarna. Este utilă pe timp de ploaie, dar și dacă vrei să fii sigur că telefonul este protejat de orice impact, zgârietură, contact cu apa. Prin intermediul husei ajungi a utiliza smartphone-ul fără nici cea mai mică teamă de vreo intemperie care să ruineze investiția făcută și care să te determine a face un drum nedorit către service.

Exemplu: Husă de protecție LifeProof Nuud pentru Samsung GALAXY S4 – 309 lei.

2. Mănuși prin intermediul cărora poți folosi telefonul sau tableta

manusi-iarna-iPhone-5S

Majoritatea telefoanelor nu sunt operabile prin mânușile clasice și devine frustrant să scoți mânușa de fiecare dată când ai o notificare și ești nevoit să-ți tragi mânușa din mână. Când vorbești la telefon chiar ajungi să simți cum frigul îți mușcă mâna, în sens figurat. Ar fi ceva ca de prin 2014 sau 2015 să avem mai multe telefoane capabile să recunoască gesturile și prin mânuși.

Exemplu: Mânuși Touchscreen Mujjo pe diferite dimensiuni și culori – 119 lei.

3. Căști de ureche pe jack de 3.5 mm și protecție pentru iarnă

casti-lana-jack-3.5-mm

Sunt potrivite pentru sezonul rece. Îți protejează ureche de frigul de afară, dar și includ două micuțe boxe + jack de 3.5 mm pentru conectarea la telefonul mobil. Am putea spune că sunt polivalente.

Exemplu: Căști Hi-Fun Hiear Lana – 129 lei.

4. Fitbit Flex – brățară care-ți monitorizează activitațile de zi cu zi

Fitbit-Flex

Nu este utilă doar pe timp de iarnă. Se potrivește celor care vor să-și monitorizeze activitățile de peste zi, dar și somnul. În 2014 veți vedea din ce în ce mai multe soluții de acest fel, prețurile vor coborî. Fitbit Flex este una dintre cele mai apreciate brățări inteligente.

Preț – 459 lei pe eMAG.

5. Stylus pentru smartphone sau tabletă

Stylus-Hama

Să zicem că nu vrei să renunți la mânușile tale mai călduroase și rezistente. Poți folosi un stylus cu ajutorul căruia să-ți operezi telefonul, tableta etc. Sunt produse care nu au nevoie de asta: GALAXY Note 3, Allview P5 Symbol și altele.

Exemplu: Stylus pen HAMA – 45.99 lei.

Dacă mai aveți și alte accesorii recomandate vă recomand să continuăm discuția în zona de comentarii.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.