Smartphone

Ieri de dimineață am fost la un eveniment F64 de care urmează să vă scriu într-un articol dedicat. Răzvan Băltărețu de la Adevărul avea un Nokia Lumia 930 la test și a fost suficient de amabil să mă lase a mă juca puțin cu smartphone-ul de top ce rulează Windows Phone 8.1

Mi-a recomandat să fac câteva fotografii cu Nokia Lumia 930 și să pun camera de 20 Megapixeli la lucru. Fotografiile sunt făcute rapid, focalizează într-un ritm alert, iar rezultatele obținute impresionează. În buna tradiție a Nokia & Microsoft pe WP 8.1 dispune de tastă dedicată pe lateral pentru accesarea rapidă a aplicației de cameră și pentru captarea imaginilor într-un mod intuitv. Trage și în format raw, iar fotografiile cu aspect 16:9 urcă până la 16 Megapixeli, iar cu 4:3 până la 19 Megapixeli.

Nokia Lumia 930 = cameră de 20 Megapixeli cu lentile Zeiss, OIS / Optical Image Stabilization, autofocus, dual-LED flash, dimensiune a pixelului de 1.12 microni, tehnologie PureView, captură duală, geo-tagging, detecție a feței, panorama, filmează la 1080p cu 30 fps, stabilizare optică pentru clipurile video și înregistrare a sunetului în mod stereo.

Câteva fotografii făcute cu Nokia Lumia 930 / imaginile nu sunt la dimensiunea originală, iar mai multe detalii veți găsi legate de Lumia 930 când ajunge la review:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.